andieplastic

Overview

  • Sectors Restaurant
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 369

Company Description

Mi a legfontosabb készség a pókerben?

Ellenkező esetben akkor veszítesz, ha a három pár, amit tartasz, jobb, mint a három kilenc, amit kapsz. Ha mind az Ön, mind az ellenfelének három párja van, akkor megnyeri a kezét, ha a lehető legjobb párt kapja, és az ellenfeled összecsukja. Ebben a stratégiában, akkor használja a két pár és egy sor kilenc, mint a két kártya. Ha van egy ász és egy 9, akkor nem lehet egy kéz, mint például AA vagy 99, mert a két készlet lenne A9 és 9A legjobb stratégia ebben a forgatókönyvben nem emelni, és hajtani, ha emelt.

Az egyik stratégia a Three Card Monte. Texas Hold ‘Em számos stratégiát használ. Akkor mi az esélye, hogy fejeket kapjon a következő két fordulón? Tehát megfordítottad a fejeket az első flip-en, és a második flip-en kaptál fejeket. Tegyük fel, hogy fejet kapsz. Így van egy 50% -os esélye, hogy kap egy fej vagy farok, ha megfordítja az egyik érmét. Amikor elkezdesz dolgozni, kezdd el kicsiben. Miután meghozta a döntést a játék, akkor meg kell kezdeni a játékot.

Ha jól játszanak, akkor is jól kell játszani. Szintén figyelni kell a kártyákat, hogy mások játszanak. Csak később kezdi el hozzáadni a kártyákat, és bonyolultabb döntéseket hoz. Játssz a póker kombinációk játékot. Mindig győződjön meg róla, hogy a helyes dolgot csinálja, ellenőrizve, hogy mit mutatnak a kártyái. Van Texas Hold em’s Heads Up is, amit csak más emberek ellen játszhat. Nincs rake ebben a játékban. Ez a játék teljesen ingyenes a betéti játékosok számára, de ahhoz, hogy regisztráljanak erre a játékra, és más emberi játékosokkal szemben játsszanak, a játékosok a tényleges játékidőt számolják fel.

Nem olyan gyors tempó, hanem több stratégia, mint a kisebb webhelyek. No Limit Texas Holdem, Omaha Hi/Low és 5 Card Stud. A játékosok fejjel felfelé játszanak, és a legjobb fejjel felfelé játszanak, a játékosok a verseny végén a chipstackjuk alapján fizetnek, valamint a játékos által letétbe helyezett összeg százalékos arányát. A legjobb póker oldal lenne « All In Poker ». Mind a Micro Limit, mind a Standard No-Limit játékokat tartalmazza.

Ahhoz, hogy legyőzze a nyolc, azonban szüksége van egy ász. Ha egy ász és egy nyolc van osztva, akkor játszhat egy három kártyás kezet, amely legyőzi az ellenfelek többségét, ha az ász volt a legjobb kártya a kezében. Például, ha Ace-8-9-et kapsz, akkor olyan kezet fogsz játszani, mint az A-K-Q vagy a K-7-5. Ez a kéz megüt két pár és három kedves kéz, és bármely három vagy több kilenc kéz. Az ászok és a nyolcok jó kezek a Seven Card Stud póker formátumban.